Webbstjärnan

Webbstjärnan 09Förra veckan lanserade .SE sin sajt ”Webbstjärnan”, som är en tävling för att stödja och utveckla användandet av Internet bland Sveriges skolor. Med fria händer och moderna publiceringsverktyg (såsom WordPress, MediaWiki och Joomla) ska det bli ytterst spännande att se vad elever runt om i Sverige lyckas skapa. Och för deltagarna ligger det hela 20,000kr och 100 poäng i kursen projektarbete.

Surftown stödjer tävlingen genom att i samarbete med .SE erbjuda alla deltagare ett eget webbhotell, så att de har någonstans att publicera sina verk. På så vis får de tillgång till 1-Click Toolbox, som gör det enkelt att komma igång med sitt arbete. Dessutom så ingår det VIP-support, så de även kan ringa in till vår supportavdelning, om så skulle önskas. Och där till har vi skrivit diverse guider för de olika publiceringsverktygen, som även våra ”vanliga” kunder kommer få ta del av inom en snar framtid.

Tävlingen drar igång den 18 augusti i år, men det går redan nu att anmäla sig. Så är du elev eller lärare på en skola, och tycker det verkar intressant, så hoppa direkt över till deras sajt!