Underhåll av kontrollpanelen inför lanseringen av ny webmail

Våra utvecklare har arbetat som tokar och vi är väldigt nära en lansering av vår nya webmail, som introducerar en massa spännande nyheter.

För att lanseringen ska gå så smidigt som möjligt, så behöver vi utföra lite underhåll av din kontrollpanel. Detta kommer ta plats den 4:e oktober, mellan klockan 00:00 och 06:00.

Du kommer fortfarande kunna nå din mejl via den existerande webmailen eller din e-postklient, då det endast är åtkomsten till din kontrollpanel som blir påverkad. Du kommer med andra ord inte ha möjlighet att lägga till nya domäner, e-postadresser och liknande under underhållet. Vi kommer givetvis göra allt för att underhållet ska ta så kort tid som möjligt.

Vi vill även påminna dig att de existerande webmail-klienterna (Squirrelmail och AtMail) kommer att fasas ut efter en (längre) övergångsperiod, så du har möjlighet att kontrollera att dina kontakter och kalender har blivit korrekt kopierade till den nya webmailen.

Tack för din förståelse! Hoppas ni ser fram emot denna lansering lika mycket som vi! 🙂

6 Comments

 1. Linnea
  oktober 10, 2011 @ 2:39 e m

  Hej jag vet inte hur jag kommer i kontakt med någon där hos Er då jag ingenstans hittar någon mailadress till vart jag ska maila… Skulle vilja att någon därifrån Er kontaktar mig inne på linnea@tjugosex.se, då jag inte kan komma åt mina gamla mappar nu sedan jag tvingades uppdatera till Erat nya mailsystem.. Behöver hjälp!!  Tack på förhand mvh Linnéa

 2. Carolina O
  oktober 10, 2011 @ 2:50 e m

  Hej,

  Klicka på MySurftown, och så väljer du att logga in på MySurftown (istället för Webbmail). När du väl loggat in så klickar du på ”Support Center” (under ”Support”), och längst ner till höger så kommer det att stå ”Skapa nytt supportärende”. Om du inte får hjälp via ditt inlägg.

  Ha en fortsatt bra dag!

 3. Kenneth
  oktober 15, 2011 @ 8:17 e m

  Hej!
  Fint att ni uppdaterar men nu kan jag inte läsa min mail. En stor ruta dyker upp där jag ombeds trycka på startknappen eller välja stäng. Rutan innehåller vare sig start eller stäng så jag kommer ingen vart. Har testat med att ändra alla möjliga settings, testatFirefox och Explorer. kan fortfarande läsa mailen i min telefon.
  MVH
  kenneth@tonef.se

 4. Joakim Ohrndalen
  oktober 17, 2011 @ 3:18 e m

  Jag gillar den nya webbmailen och ser fram emot flera funktioner som ännu inte verkar vara i drift.
  Det jag saknar, vet ej om jag är blind, är möjligheten att skapa en signatur.
  /Jocke

 5. Niklas
  november 12, 2011 @ 3:23 e m

  Varför funkar inte mailen igen!!! man börjar bli trött på det här!

 6. Kansli
  november 14, 2011 @ 8:43 e m

  Hur tar jag bort epost som är skräp utan att öppna mailet