Tjäna pengar på din hemsida

Tjäna pengar med SurftownDu vet väl om att du enkelt kan tjäna pengar på din hemsida eller blogg, genom att gå med i vårt affiliateprogram? Ett affiliateprogram är ett sätt för dig att tjäna pengar genom att hänvisa dina besökare till oss.

Det kan du göra genom att till exempel skriva om oss, eller bara lägga upp en text- eller bannerlänk till oss. Skulle besökaren genomföra en beställning, så betyder det att du får hela 50% 100% i provision på beställnings totala summa!

50% 100% provision låter hur bra som helst, men det är inte allt…

Vi är dessutom ett av de affiliateprogram som presterar bäst inom kategorin webbhotell! I skrivande stund ligger vi på 2:a plats inom webbhotellskategorin och 25:e plats inom hela nätverket, och vi har legat stabilt på denna nivån under en väldigt lång tid! Det finns med andra ord väldigt goda möjligheter att tjäna lite stålar. 🙂

Så hur gör jag då?

Det är väldigt enkelt att komma igång! Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos Commission Junction, gå med i vårt affiliateprogram och sedan helt enkelt länka till oss. Hos Commission Junction hittar du även text- och bannerlänkar du kan använda dig av, även om du givetvis är välkommen till att testa andra sätt att göra det på om du tror det fungerar bättre.

Behöver du inspiration?

Om du vill ha lite inspiration, så kan jag rekommendera dig Tommy k Johanssons blogg, en av Sveriges framgångsrikaste IT-bloggare. Jag kan även rekommendera dig att se videon ”Fem tips för att bli en framgångsrik affiliate” med Andreas Bard, som är en av Sveriges mest framgångsrika affiliatemarknadsförare.

Så vad väntar du på?!

Klicka här för att skapa ett konto hos Commission Junction, och börja tjäna pengar!

9 Comments

 1. Tweets that mention Tjäna pengar på din hemsida | Surftown -- Topsy.com
  juni 14, 2010 @ 11:30 f m

  […] This post was mentioned on Twitter by Prima Webbhotell, Surftown. Surftown said: Tjäna pengar på din hemsida https://goo.gl/fb/Zo0om […]

 2. Lasse Tornkvist
  juni 24, 2010 @ 4:55 e m

  jag gick med men affiliatebannern pekar till danska sajten. Varför inte till svenska??

 3. Jonathan Gabor
  juni 25, 2010 @ 7:52 f m

  Hmm, konstigt. Jag har precis gått igenom alla våra banners och länkar, och inga länkar till den danska sajten… Du har inte råkat med i vårt danska affiliateprogram? Kan du mejla mig på jga(snabel-a)surftown.com med dina uppgifter och vilken banner det gäller, så ska jag undersöka det.

 4. Nankar
  augusti 27, 2010 @ 4:09 e m

  ftp lösen funkar inte är ny kund men det börjar inte bra…nån som vet hur man gör?

 5. Lauhakari [mikko]
  juni 28, 2011 @ 1:35 e m

  Har tidigare ansökt om att få lägga till Surftown i min lista över affiliates, men blev av någon anledning nekad och nu går det inte att ansöka på nytt?!  =/

 6. Jonathan Gabor
  juni 28, 2011 @ 1:39 e m

  Märkligt! Jag undersöker gärna, om du bara kontaktar mig med dina uppgifter så jag lättare kan hitta dig. Mejla mig på jga@surftown.se

 7. Jonathan Gabor
  juni 28, 2011 @ 2:52 e m

  Jag hittade din ansökan, som riktigt nog hade hamnat bland ”declined applications”. Men jag har sänt dig en ny ansökan, som ska lösa det hela.

 8. Tvspecialistenaudiovideo
  juni 29, 2011 @ 8:56 e m

  på vilket sätt kan jag tjäna pengar på hemsidan. hälsningar sven nyman

 9. Jonathan Gabor
  juni 30, 2011 @ 8:27 f m

  Går du med i vårt affiliateprogram, så får du möjlighet att lägga till våra annonser på din hemsida. Skulle någon sedan klicka på annonsen och genomföra en beställning av ett webbhotell, så får du 100% av beställningens värde i provision!