Surftown Galleri nu på nätet

Uppdatering:  Jag ändrade mig, och skapade helt enkelt ett galleri direkt här på bloggen, med hjälp av den tuffa pluginen WP-SimpleViewer. Ni finner länken till galleriet i menyn till höger under ”Sidor”. Ni hittar bland annat bilder på serverhallen, entrén och kontoret där. 🙂

Thomas har haft kameran i högsta hugg, och fångat lite bilder på hur det ser ut hos oss på Surftown. Istället för att posta bilderna direkt här på bloggen, har jag skapat ett galleri för dessa bilder. Utseendemässigt är allting inte riktigt färdigt ännu, men det kommer. Dock fungerar detta galleri inte helt felfritt, så möts ni av en blank sida så är det bara att ladda om sidan (tryck F5), så bör det fungera igen.

Ni finner galleriet genom att <länk borttagen>, eller använda länken i menyn till höger.

Då var det även (äntligen) måndag igen, och en ny spännande arbetsvecka börjar.
Hoppas ni får en rolig vecka!

PS. Är det någon som har tips på ett bra galleri eller liknande? Tipsa oss gärna!

18 Comments

 1. Lars-Åke
  februari 7, 2008 @ 9:25 f m

  Inga människor på bilderna, inga som jobbar?
  😀 hehe

 2. Lars-Åke
  februari 7, 2008 @ 10:25 f m

  Inga människor på bilderna, inga som jobbar?
  😀 hehe

 3. Jonathan Gabor
  februari 7, 2008 @ 9:39 f m

  Lars-Åke: Haha, jodå! Här är det oftast full rulle. Men vi är lite kameraskygga, bara. 😉 Dessutom så brukar Thomas J, min danska bloggkollega som har tagit bilderna, alltid vara på kontoret väääldigt tidigt på morgonen, innan någon av oss andra ens har hunnit vakna, och det är därför rätt tomt på folk då. 🙂

 4. Jonathan Gabor
  februari 7, 2008 @ 10:39 f m

  Lars-Åke: Haha, jodå! Här är det oftast full rulle. Men vi är lite kameraskygga, bara. 😉 Dessutom så brukar Thomas J, min danska bloggkollega som har tagit bilderna, alltid vara på kontoret väääldigt tidigt på morgonen, innan någon av oss andra ens har hunnit vakna, och det är därför rätt tomt på folk då. 🙂

 5. Ackis
  mars 1, 2008 @ 3:09 e m

  Snyggt galleri!! Precis ett sånt jag letat efter!!
  Kan ni inte få in detta i 1-click Toolbox? Hade varit toppen!
  /Jessica

 6. Ackis
  mars 1, 2008 @ 4:09 e m

  Snyggt galleri!! Precis ett sånt jag letat efter!!
  Kan ni inte få in detta i 1-click Toolbox? Hade varit toppen!
  /Jessica

 7. Jonathan Gabor
  mars 3, 2008 @ 8:17 f m

  Ackis,
  Galleriet är en plugin till WordPress, och kan därför inte läggas in i 1-Click Toolbox. Dock finns det en fristående version också, men jag har inte undersökt om denna fungerar på Surftown överhuvudtaget… Men ni är mycket välkommen att testa. 🙂

  Ni finner den här: https://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/

 8. Jonathan Gabor
  mars 3, 2008 @ 9:17 f m

  Ackis,
  Galleriet är en plugin till WordPress, och kan därför inte läggas in i 1-Click Toolbox. Dock finns det en fristående version också, men jag har inte undersökt om denna fungerar på Surftown överhuvudtaget… Men ni är mycket välkommen att testa. 🙂

  Ni finner den här: https://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/

 9. Ackis
  mars 7, 2008 @ 7:41 e m

  Ja, jag måste testa. Håll tummarna för mig! 🙂
  Det är ett av de snyggaste (”renaste”) gallerier jag sett på länge.
  OM jag lyckas så kommer jag in och berättar här. 😉
  Mvh
  Jessica

 10. Ackis
  mars 7, 2008 @ 8:41 e m

  Ja, jag måste testa. Håll tummarna för mig! 🙂
  Det är ett av de snyggaste (”renaste”) gallerier jag sett på länge.
  OM jag lyckas så kommer jag in och berättar här. 😉
  Mvh
  Jessica

 11. Jonathan Gabor
  mars 10, 2008 @ 8:30 f m

  Lycka till! Jag håller tummarna… 🙂

 12. Jonathan Gabor
  mars 10, 2008 @ 9:30 f m

  Lycka till! Jag håller tummarna… 🙂

 13. Ackis
  mars 22, 2008 @ 9:58 e m

  Testat!! 🙂

  Det funkar! *lite stolt* (mest med tanke på min okunskap inom detta område)

  Jag har dock inte lyckats med allt jag vill ännu MEN man kan i alla fall se bilderna! 🙂

  https://matsdack.nu/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=61

  Så… kör hårt nu! Det går ju! 😀
  Mvh
  Jessica

 14. Ackis
  mars 22, 2008 @ 10:58 e m

  Testat!! 🙂

  Det funkar! *lite stolt* (mest med tanke på min okunskap inom detta område)

  Jag har dock inte lyckats med allt jag vill ännu MEN man kan i alla fall se bilderna! 🙂

  https://matsdack.nu/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=61

  Så… kör hårt nu! Det går ju! 😀
  Mvh
  Jessica

 15. Jonathan Gabor
  mars 25, 2008 @ 9:30 f m

  Ackis,
  Grattis, kul att se att ni lyckades!

  Jag ska lämna förslaget till de ansvariga för 1-Click Toolbox, så får vi se vad som händer.

 16. Jonathan Gabor
  mars 25, 2008 @ 10:30 f m

  Ackis,
  Grattis, kul att se att ni lyckades!

  Jag ska lämna förslaget till de ansvariga för 1-Click Toolbox, så får vi se vad som händer.

 17. Ackis
  mars 25, 2008 @ 2:56 e m

  Tack för det! 🙂

  Det låter bra. Det är ett MYCKET snyggt och bra galleri så det tycker jag verkligen de ska jobba på! 🙂

  *håller tummarna*

 18. Ackis
  mars 25, 2008 @ 3:56 e m

  Tack för det! 🙂

  Det låter bra. Det är ett MYCKET snyggt och bra galleri så det tycker jag verkligen de ska jobba på! 🙂

  *håller tummarna*