Smidig mobilåtkomst i nya webmailen

Med vår nya webmail blir det enklare än någonsin att kolla sin mejl via sin mobiltelefon. Även om man som vanligt har alternativet att använda sitt e-postkonto via IMAP och telefonens standardklient, så kan det vara några som helst slipper krångla med servernamn, portnummer och liknande. Då är mobilversionen av vår nya webmail ett perfekt alternativ.

Det är dessutom superenkelt att lägga till sin hemskärm, för snabb åtkomst. Du loggar bara in och sedan använder din mobiltelefons funktion för det, så får du en snygg ikon på din hemskärm och är hela tiden bara ett ”klick” från dina mejl!

4 Comments

 1. Peter
  maj 31, 2012 @ 11:24 f m

  Fungerar inte i min Samsung S2 varken med inbyggda webbläsare eller Dolphin. Blir certifikatsfel. Visa hur man gör i Android istället för att skriva att det fungerar på liknande sätt.

 2. Abrahamzzgy7
  juni 18, 2012 @ 8:39 f m

  Kan någon förklara hur man lägger till Webbmail-ikonen på hemskärmen? När jag försöker kommer inte den orange-färgade ikonen utan Surftowns symbol som är Blå-Lila-Grå och rund.

 3. Marcus
  september 28, 2012 @ 5:33 e m

  Vet inte om Peter och alla andra fixat detta nu men gå in i webmailen som vanligt, klicka Intällningar > epost > konton och i den högra kolumnen finns alla inställningar man behöver för sitt IMAP-konto på mobien. Funkar fint på min Sony Xperia.

 4. Peter
  oktober 1, 2012 @ 1:58 e m

  Tack!
  Fick det att fungera nu. Såg först inte att man måste klicka i mittenkolumnen på mailkonto för att inställningarna ska komma fram.