Skapa din egen hemsida på några minuter, med Surftowns hemsideverktyg, Surftown Sitebuilder.

Skapa en egen hemsida utan att behöva koda 

Vill du skapa en bra hemsida, men vet inte hur man programmerar HTML? Då har vi gjort det enkelt för dig, med Surftown Sitebuilder kan du skapa din egna hemsida helt utan att ha kunskap om kodning. Det tar bara några minuter att komma igång och med Surftowns hemsidebyggare finns det inga gränser för hur många sidor du kan ha på din hemsida. Hemsidebyggaren är enkel att använda och överensstämmer med dagens standarder för hemsidor, vilket innebär att du med Surftown Sitebuilder kan bygga en responsiv hemsida utan att oroa dig för den tekniska delen.

Ny design för din hemsida lekande lätt

Vill du prova en annan design på din websida? Inga problem! I Surftown Sitebuilder kan du enkelt byta mellan 39 olika designmallar utan att behöva börja om med din sida. Dra och släpp de objekt du vill använda och kassera de du inte vill använda.

Lägg till kontaktformulär, ett fint galleri eller skapa en blogg?

Surftown Sitebuilder stöder kontaktformulär, galleri, bloggar och mer än 25 andra moduler. Bygg din hemsida och publicera din nya hemsida när du är redo att ta emot besökare till din hemsida. Att skapa en hemsida har aldrig varit enklare eller roligare.

Professionell hemsida, bloggar och webbshops för alla behov

Ska din nya hemsida vara en blogg, en hobbysida eller kanske en webbshop? Surftown Sitebuilder har något för alla. Börja smått och expandera din hemsida efter behov. Med Surftown Sitebuilder kan du enkelt expandera och bygga ut när ditt behov växer. Det kan börja som en liten hobbysida och expanderas till en professionell webbshop med möjlighet till kortbetalning när det passar dig.

Uppdatera ditt innehåll på hemsidan när det passar dig

Med Surftown Sitebuilder kan du uppdatera din hemsida när du har tid, göra det när du sitter på bussen, i tåget eller i sommarhuset när det regnar. Du behöver inte en dator för att uppdatera din hemsida. Du kan via din mobiltelefon eller surfplatta uppdatera din hemsida när den passar dig.

SEO-vänlig hemsideverktyg och HTTPS med ett klick

Bara för att det är enkelt behöver du inte kompromissa med din hemsida. I Surftown Sitebuilder kan du ansluta Google Analytics, optimera SEO, skapa nyckelord, titlar och omdirigeringar. Om du vill ha HTTPS så kan det aktiveras med ett klick och helt utan att behöva kunskap om hur SSL fungerar.

 

Du får tillgång till allt detta Surftown Sitebuilder

 • Obegränsat antal sidor gratis
 • Möjlighet att associera ditt domännamn med din hemsida
 • 39 bra responsiva mallar för din hemsida
 • Möjlighet att expandera din hemsida till en webbshop
 • Dra och släpp funktionalitet, välj mellan 29 olika moduler
 • Enkel integration av sociala medier
 • Sökmotor, enkelt optimera din hemsida
 • Mallväljare med förhandsgranskning
 • Kontaktformulär så att du kan ta emot meddelanden från dina besökare
 • Bloggfunktionalitet
 • Vackert galleri, med alternativ för anpassning

Så säger våra kunder om Surftown Sitebuilder

Jättelätt! Den är enkel, det bästa verktyg jag sett. Det krävde bara en liten stund att sätta sig in i och sedan var det lätt att skapa en snygg hemsida.

glaspolering.com

Det är väldigt lätt att använda. Det är kul

Inget annat än: Skynda dig igång. Det är så enkelt!
hillsnmoor.dk

Prova Surftown Sitebuiilder gratis i 14 dagar utan att binda upp dig.

Om du har idén, då har vi plattformen. Prova Surftown Sitebuilder gratis i 14 dagar utan några begränsningar, bygga din hemsida som du vill att den ska se ut och gå online när det passar dig. När de 14 dagarna har passerat bestämmer du om du vill uppgradera ditt paket till ett webbhotell med e-posttjänst och domän.
Vårt serviceinriktade supportteam är redo att hjälpa dig via e-post, telefon eller chatt och vi talar självklart svenska

Kom igång idag med en 14-dagars provperiod med Surftown Sitebuilder.