Problem med ditt Windows-webbhotell?

Tyvärr sitter jag just nu med lite dåligt samvete… Vi har fått höra från en hel del kunder kring en rad olika sorters problem, som de har upptäckt på våra Windows-webbhotell. Vi genomförde därför en snabb kvalitétsundersökning, och vi kan mycket riktigt bekräfta att det finns plats för förbättringar.

Det har bland annat berättats om problem med sessions samt brist på stabilitet, och det är främst WSW5 som har strulat. Vi bad därför våra tekniker att ge extra mycket kärlek till denna server, och den borde prestera i alla fall lite bättre nu.

Ni som ligger på WSW5 har säkert redan varit i kontakt med supporten. Dock har vi inte varit duktiga nog på att samla ihop den kritik ni har delat med er av, och därför har inte tillräckligt mycket energi lagts bakom att åtgärda dessa problem. Det ska vi dock se till att ändra på, och våra nya lagledare ska se till att en förbättring sker.

Så vi vill därför be alla våra Windows-kunder att berätta om sina erfarenheter och problem, och gärna förslag på hur det hade kunnat bli bättre.

PS. Glöm inte att uppge servernamn!

6 Comments

 1. Johan
  augusti 1, 2010 @ 12:20 e m

  Jag kan inte logga in på min mail det står FEL:
  FEL: IMAP-servern har avbrutit anslutningen.
  Query: CAPABILITY

  Vad fan betyder det man får ingen hjälp av surftown heller.

 2. Mika
  december 8, 2011 @ 5:32 e m

  det e nåt fel på surftown de e omöjligt för mig att läsa min mejl det går inte ens att öppna sidan för inloggningen  !hur ska jag kunna läsa mejl från mina kunder

 3. kent
  december 8, 2011 @ 7:57 e m

  Ingen av mina sidor fungerar. Går inte att komma in på My Surftown eller nå er med epost heller. Vad händer?

 4. Fsfee
  december 8, 2011 @ 8:25 e m

  Åh grattis kommer in på er hemsida nu men inte på mailen…

  Fixa för fan annars byter vi till något annat företag fort som fan till något som fungerar.

 5. annette
  december 8, 2011 @ 8:28 e m

  ingen av mina sidor fungerar…trist då jag precis dragit igång en kampanj

 6. Info
  december 8, 2011 @ 9:16 e m

  samma skit här, E-posten har legat nere sedan igår, får meddelanden om att det är olevererbart pga okänd server, alltså Surftown???