Planerat underhåll av kontrollpanelen

Vi har under en längre period planerat en mängd förbättringar av våra webbhotell, och vi börjar göra oss redo för att presentera en massa roliga nyheter som vi tror kommer glädja alla våra kunder något oerhört. 🙂

Men innan vi kan lyfta på skynket så behöver vi fixa och trixa lite med maskineriet. Därför har vi planerat ett underhåll inför nästa helg — närmare bestämt fredagen den 26/11 klockan 16:00 15:30 till söndagen den 28/11.

Under denna tidsperiod så kommer din kontrollpanel vara otillgänglig. Så behöver du uträtta några ändringar av ditt webbhotell, till exempel upprätta en e-postadress, så är det en god idé att göra detta senast fredag 26/11 eller vänta till efter helgen.

Ditt webbhotell kommer dock att rulla på precis som vanligt. Möjligtvis behöver vi starta om din webbserver, vilket betyder att din hemsida kommer vara otillgänglig under en kortare period på ca. 5-15 minuter, men utöver det så förväntar vi oss ingen nertid. Du kommer även som vanligt kunna komma åt din e-post, både via e-postklient och webbmail — beroende på vad du föredrar.

Syftet med underhållet är som sagt att bana väg för en större uppgradering av våra tjänster, som vi kommer presentera i början av december. Denna uppgradering kommer äntligen introducera de mest efterfrågade ändringarna, och vi ser riktigt mycket fram emot att få presentera dem.

PS. Glöm inte att följa oss på Twitter (@surftown), där vi svarar på frågor och annat! 🙂

8 Comments

 1. Peter Ericsson
  november 26, 2010 @ 4:56 e m

  Sitter på kansliet och försöker ansluta till webmailen (kund parpk) men kl. 17:55 fungerar det inte. Får vänta…när kommer vi hem tro?
  Partille Pingisklubb

 2. Jonathan Gabor
  november 26, 2010 @ 5:00 e m

  Vi ber om ursäkt för det. Vi stötte tyvärr på ett hinder som vi inte kunde förutspå, och tog därför ner webbmailen. Men det är nästan löst, och vi förväntar oss att öppna upp igen inom kort. Håll koll på vår underhållssida tills dess.

 3. David
  november 26, 2010 @ 6:55 e m

  Samma här hade väldigt gärna kommit åt mailen men går inte!!!!

 4. Jonathan Gabor
  november 26, 2010 @ 6:58 e m

  Webbmailen ska återigen fungera. Vi beklagar besväret!

  Men för att förtydliga, så har det hela tiden varit möjligt att komma åt mailen via en vanlig e-postklient, t.ex. Outlook eller Thunderbird. Det var endast webbmailen som inte var tillgänglig.

 5. Foo
  december 2, 2010 @ 10:16 e m

  Alla mejl som skickas via formulär eller cms verkar ha slutat fungera..
  Vore katastrof för min del
  Är det så illa?

 6. Nicke
  december 3, 2010 @ 9:10 f m

  Inga mejl skickas plötsligt från mina domäner (användarregistering, kontaktformulär, beställningar etc). Gäller joomla, wordpress, coppermine, formulär & samtliga domäner.
  En katastrof för min del och skäl att överväga byte.
  Kan ni bekräfta felet?

 7. Jonathan Gabor
  december 3, 2010 @ 10:39 f m

  Det var tyvärr en service på mejlservern som inte fungerade 100%. Det är dock nu åtgärdat. Vi beklagar oerhört!

 8. Jonathan Gabor
  december 3, 2010 @ 10:40 f m

  Som jag skrev till Foo, så var det tyvärr en service på mejlservern som inte fungerade 100%, och behövde startas om. Det är dock nu åtgärdat, och allt ska fungera igen. Förlåt för det inträffade!