Nya samarbetsfunktioner till företagskunder

Sedan vi lanserade den nya avancerade webbmail förra året, gav vi också näring till rykten om att flera funktioner skulle komma. Några av er kanske redan har upptäckt att vi hade smugit in en uppdatering med nya funktioner till alla våra företagskunder under januari. De nya funktionerna är en förlängning av en önskan från vår sida att erbjuda fler och bättre tjänster för våra företagskunder.

En av de nya och smarta funktioner heter Infostore, vilket gör att du, via din Surftown webmail, kan lagra och dela filer och dokument. Det finns även en versionskontroll av filerna, så du alltid kan hitta en äldre version av filen om så skulle behövas.

Som företagskund kommer du att få alla funktioner som privatkunder har, men även nya samarbetsverktyg som t.ex. delning av kalendrar, fildelning och globala adressböcker.

One Comment

  1. Hans Jonasson
    mars 12, 2012 @ 9:58 f m

    Hej, jag är kund hos er idag men även hos Active 24 därför de erbjuder Outlook Exchange. Främsta skälet att vi använder outlook är att vi är flera anställda som delar samma mailadress samt att man har mailen i både bärbara och stationära datorer.

    Var kan jag se en beskrivning på alla funktioner er mail har och om den kan ersätt Outlook Exchange?