Nu lanserar vi branschens mest avancerade webmail!

Surftown Webmail för mobilen

Nya webmailen är här!

Vi har talat om den länge, och nu är den äntligen här – Surftowns nya webbmail!

Den nya webbmail är din nya kommunikationscentral, där du snabbt och lätt kan hålla koll på både e-post och sociala medier. Ditt första och ända stopp när du ska läsa och besvara e-post, Twitter och Facebook meddelanden.

Kom igång med den nya webbmailen – det är lätt

Vi har gjort det lätt för dig att komma igång med din nya Surftown Webbmail. Dina e-postkontakter och kalenderbokningar från den gamla webbmailklienten Squirrelmail är upprättat i den nya Surftown Webbmailen. Alla e-postmeddelanden och mappar är automatiskt importerade i den nya webbmailen, så att du kan komma igång med att använda den nya webbmailen med det samma.

Du kan logga in på den nya webbmailen här:
https://surftown.se/loggain

Det har tyvärr inte varit möjligt att automatiskt importera distributionslistor från den gamla webbmailen till den nya, så har du använt den funktionen, ska du upprätta dessa på nytt.

Avancerad webbmail

Vi har tidigare berättat om hur du lätt kan komma åt webbmailen genom din mobil, hur du kan integrera sociala medier i din webbmail och importera kontakter från både Gmail, Yahoo och Hotmail. Det är dock långt ifårn det enda som gör webbmailen till marknadens mest avancerade webbmail. Surftowns webbmail har också en rad mindre funktioner som bidrar till att stärka hela upplevelsen:

 • Flikvisning av öppna meddelanden. Öppnar du flera meddelanden så kan du växla mellan dessa genom ett menyfält i botten av sidan, mycket likt den menyrad du har i Windows.
 • Olika visningsalternativ. Du kan välja hur du vill att dina e-postmeddelanden sak presenteras för dig. Horisontalt eller vertikalt med förhandsvisning av det valda meddelandet eller enbart i form av en lista.
 • Drag and drop funktionalitet. Dra e-post och andra element mellan mappar i din webbmail, precis som du gör med filer på din PC eller Mac.
 • Sätt upp en egen förstasida med egna widgets. Du kan till exempel välja att se dina senaste e-postmeddelanden i en widget och sätta upp en RSS-feed till din favorit nyhetskanal i en annan.

Det är endast några av de möjligheter som du har i den nya webbmailen. Vi föreslår att du går på en upptäktfärd i den nya webbmailen, så att du med egna ögon kan se varför vi kallar den marknadens mest avancerade webbmail.

Kundservice har gjort en rad guider för att hjälpa dig att komma igång med den nya webbmailen. Du hitta dom här:
https://surftown.se/support/results/taxonomy%3A161

Utfasning av de gamla webbmailklienterna (Atmail och Squirrelmail)

I förbindelse med lanseringen av den nya webbmailen påbörjar vi att fasa ut de gamla webbmailklienterna. Det betyder att innan 2011 är slut kommer vi att stänga ner de gamla webbmailklienterna. Vi är dock överbevisade om att när du har prova den nya webbmailen så kommer du inte ha någon lust att använda de gamla mer.

Feedback på den nya webbmailen tar vi gärna mot. Skriv en kommenter nedan och låt oss höra vad du tycker.

Ha så trevlig med den nya webbmailen.

73 Comments

1 2
 1. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:15 e m

  Hej Tomas

  Du kan indsætte billeder og formatere teksten ved hjælp af HTML. Du kan finde en dansk guide her: https://surftown.dk/support/hvordan-opretter-jeg-min-signatur-i-surftown-webmailen (svensk version er ikke klar endnu).

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 2. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:16 e m

  Hej Pelle

  Alle kontakter skulle automatisk være importere, så hvis du mangler nogle, må du meget gerne kontakte supporten.

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 3. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:18 e m

  Hej

  Standardsproget vil altid være det sprog der er tilknyttet den Surftown shop hvor webmailen er købt. Så er den købt på Surftown.se, så vil standardsproget være svensk.

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 4. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:20 e m

  Hej Mattias

  Vi har rigtig mange tusinde brugere som anvender vores webmail, så det er der mange der gør. 🙂 Push teknologi er noget vi er opmærksomme på, så det kan meget vel være at det kommer i fremtiden. Jeg kan dog ikke sige noget præcist om hvornår det i givet fald bliver.

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 5. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:22 e m

  Hej

  Jeg kan ikke garantere, at vi kan efterkomme dine ønsker, men jeg har noteret din feedback, så det tages med i de fremtidige overvejelser.

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 6. Bo Kruse
  oktober 13, 2011 @ 3:23 e m

  Hej Svante

  Kan jeg få dig til at kontakte supporten for hjælp til det problem, du oplever?
  Det er ikke umiddelbart noget jeg kan løse her på bloggen.

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Suftown

 7. Daniel Granquist
  oktober 15, 2011 @ 11:36 e m

  och vips så försvann alla mina mails.. antagligen något som krånglar mellan android mail (kör via imap) och webmailen. Inte så kul.. mail sen 2006, ett par tusen is gone. Kärleksbrev, biljetter osv osv.. 

  Kanske man borde tänkt på innan..

 8. Hiwa Rashid
  oktober 16, 2011 @ 12:52 f m

  Hej på er!
  Tack för den nya webbmailen. För oss är det viktigt om den nya webbmailen klarar att visa icke latinska tecken t ex arabiska oh kurdiska. Det gick inte på den gamla.
  Önskar svar tack
  Med vänlig hälsning
  Hiwa

 9. Libo
  oktober 16, 2011 @ 11:32 e m

  Riktigt snyggt och lätt överskådligt,samt att det går undan. Så bra jobbat.Det enda jag saknar är ett bra spam filter.

  Mvh
  Bosse

 10. Ann
  oktober 18, 2011 @ 5:05 e m

  Varför kan jag inte se min mail kommer inte in
  Kommer in men det är ett hänglås på inboxen………

 11. Peter
  oktober 19, 2011 @ 2:51 e m

  Samma för mig med. Går det att lösa?

 12. Anonym
  november 13, 2011 @ 12:28 e m

  URGENT
  Varför kan jag inte se min mail kommer inte in
  Kommer in men det är ett hänglås på inboxen………

 13. Josef
  november 14, 2011 @ 9:34 f m

  Jag får ”E-post modeul är inte tillgänglig” och kan inte läsa mina mail via webmailen? Vad har hänt…det fungerade förra veckan!

 14. Josef
  november 14, 2011 @ 9:46 f m

  Problemet löst av sig själv (?) 5 minuter senare…

 15. Labidinadia
  november 16, 2011 @ 7:07 e m

  Har samma problem.

 16. Sture
  december 21, 2011 @ 10:36 f m

  Har testat den nya mailen några gånger nu. Den är hopplöst seg… Sitter med mobilt bredband utan möjlighet att använda något annat, och den nya mailen verkar ta oerhört mycket mer bandbredd än Squirrelmail. Dessutom saknar jag direktlänkar för att radera eller flytta mail till sina respektive foldrar.  Man blir ganska trött på att stirra på den snurrande flashsymbolen när man vill göra någonting.

 17. Fermus
  december 21, 2011 @ 6:40 e m

  Håller med.

 18. Leif
  januari 14, 2012 @ 8:25 f m

  Hej, jag får inte det nya gränssnittet att funka på min iPad. Jag kan varken klicka upp ett mail för att läsa hela, eller scrolla i visningsdelen. Dvs det som går att göra på min pc funkar inte på iPad.

  Med vänlig hälsning,
  Leif

 19. Jonstorp
  januari 14, 2012 @ 4:03 e m

  Den nya webmailen är hopplös. Ibland går det inte alls att komma in eftersom inläsningen av denna tar så lång tid. När man kommer in är det väldigt rörigt med små fält för det mest viktiga, de nya mailen. Jag föredrar Squirrelmail.

 20. Sture
  januari 14, 2012 @ 7:39 e m

  Jag har gnällt en hel del på den nya mailen, men jag måste säga att ni har gjort ett fint jobb med den trots allt. Det finns mycket möjligheter som inte fanns förr, men faktum kvarstår att den går för tungt. Det går inte att fixa utan att skala av allt bling – ungefär som Squirrelmail… 
  Sqirrelmail har dessutom ett par kritiska features som den nya mailen saknar.
  Jag vill att ni ska känna er stolta över jobbet som är nedlagt på det nya, men låt oss som inte kan använda den behålla Squirrelmail!

 21. Leif
  januari 15, 2012 @ 5:58 e m

  Hej, användargränssittet är fortfarande alldeles för skakigt. Just nu får jag åter ett felmeddelande när jag loggar in via min PC (Windows 7). Jag kommer helt enkelt in.
   
  På min iPAD funkar det inte alls: Jag kan inte klicka upp ett mail för att läsa, och i visningsdelen finns det ingen scroll-list.

 22. Gotipe
  april 23, 2012 @ 9:59 e m

  Samtliga e-postmeddelanden samt kontakter från Squirrelmail är borta….
  Dessa förvarade jag i en annan folder än Inkorg men det borde väl inte vara ett problem?

 23. Angelo
  juli 6, 2014 @ 9:01 f m

  Kommer att lämna surftown på grund av deras dåliga webmail

1 2