Mozilla Firefox 3 är släppt!

Mozilla Firefox 3 Download Day 2008Jag har under en längre tid använt Mozilla Firefox, faktiskt ända sedan version 1.0 släpptes. Jag har varit så pass nöjd med Mozilla Firefox, att jag inte ens kan tänka mig att byta. Visserligen har jag testkört både Opera (Opera Mini för mobiltelefonen är helt fantastisk) och Safari, men alltid lyckats trilla tillbaks hos min gamla trotjänare Firefox. Även om nya versionen av Opera 9.5 samt Safari 3.1.1 är klart godkända, så tycker jag inte de kan mäta sig med Firefox, speciellt inte den nya versionen.

Om ni dessutom laddar ner Mozilla Firefox idag, så hjälper ni till att slå ett nytt världsrekord, det vill säga antalet nerladdningar under en 24-timmars period. Det ska bli spännande och se vilka aktörer som kommer ge sig in på att slå detta rekord i framtiden…

Så passa på nu, och slå två flugor i en smäll. Byt till en av de bästa, om inte den bästa, webbläsarna som finns idag och var samtidigt delaktig i ett nytt världsrekord!

8 Comments

 1. Faffe
  juni 18, 2008 @ 9:14 e m

  Trostjänare? Freudiansk felskrivning föranledd av vilka sidor du surfar på? 😉

 2. Faffe
  juni 18, 2008 @ 10:14 e m

  Trostjänare? Freudiansk felskrivning föranledd av vilka sidor du surfar på? 😉

 3. Jonathan Gabor
  juni 20, 2008 @ 8:33 f m

  Haha, Faffe. Attans, du fick mig! 🙂

  Nä, jag vet inte varför jag skrev så faktiskt… Tyckte det såg lite konstigt ut först, men har för mig att det stavades så. Mycket märkligt… Men felstavning är åtgärdad, och jag tackar dig för att du uppmärksammade den.

  Förhoppningsvis slipper vi fler freudianska felskrivningar i framtiden… 😉

 4. Jonathan Gabor
  juni 20, 2008 @ 9:33 f m

  Haha, Faffe. Attans, du fick mig! 🙂

  Nä, jag vet inte varför jag skrev så faktiskt… Tyckte det såg lite konstigt ut först, men har för mig att det stavades så. Mycket märkligt… Men felstavning är åtgärdad, och jag tackar dig för att du uppmärksammade den.

  Förhoppningsvis slipper vi fler freudianska felskrivningar i framtiden… 😉

 5. Micke
  juni 22, 2008 @ 8:01 f m

  Jag har visserligen bytt upp mig från FF2 till FF3 men kan fortfarande inte riktigt med den utan använder mest Avant istället av ett enda skäl, scrolla med musen tar evigheter i Firefox, man scrollar någon liten pluttrad per ”mushjulsvarv” (om nu någon förstod vad det är) medans man scrollar hur snabbt som helst med IE eller Avant.

  Om någon visste hur man ändrar det hade jag nog kunnat tänka mig att byta till FF mer permanent för IE börjar bli lite slö, fast det kan nog bero på alla blockerade reklamsajter den måste scanna för hela tiden. 😀

 6. Micke
  juni 22, 2008 @ 9:01 f m

  Jag har visserligen bytt upp mig från FF2 till FF3 men kan fortfarande inte riktigt med den utan använder mest Avant istället av ett enda skäl, scrolla med musen tar evigheter i Firefox, man scrollar någon liten pluttrad per ”mushjulsvarv” (om nu någon förstod vad det är) medans man scrollar hur snabbt som helst med IE eller Avant.

  Om någon visste hur man ändrar det hade jag nog kunnat tänka mig att byta till FF mer permanent för IE börjar bli lite slö, fast det kan nog bero på alla blockerade reklamsajter den måste scanna för hela tiden. 😀

 7. Albin Similä
  september 7, 2009 @ 1:09 e m

  Brukare av Mozilla Firefox men som nu på grund av att denna kraschat, blivit
  tvungen att avföra den från min ena dator. Räknar med att senare göra nytt försök, dels för att komma ut på internet via internet explorer, och för att åter programmera in Mozilla Firefox. Det är sistnämnda program som sagt att programmet kraschat.
  Vill gärna komma igång i de gamla banorna.

 8. Albin Similä
  september 7, 2009 @ 3:09 e m

  Brukare av Mozilla Firefox men som nu på grund av att denna kraschat, blivit
  tvungen att avföra den från min ena dator. Räknar med att senare göra nytt försök, dels för att komma ut på internet via internet explorer, och för att åter programmera in Mozilla Firefox. Det är sistnämnda program som sagt att programmet kraschat.
  Vill gärna komma igång i de gamla banorna.