Kom igång med affiliatemarknadsföring – 100% provision med Surftowns affiliateprogram

Som du kanske har läst tidigare på vår blogg, så har vi numera ett riktigt generöst affiliateprogram för dig som vill tjäna pengar på din hemsida. Med vårt program får du hela 100% provision på alla beställningar som du refererar till oss, det vill säga du kan tjäna allt från 269 kr till hela 4577 kr per beställning! 🙂

Det är dessutom riktigt enkelt att komma igång. Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos CJ.com. Med denna länken så skapar du både ett konto samt anmäler dig till vårt affiliateprogram.

Om du redan har ett konto så kan du anmäla dig till vårt affiliateprogram genom logga in på CJ.com, klicka på ”Get Links” i toppmenyn och sedan sedan söka på ”Surftown”. Klicka i kryssrutan till vänster om ”Surftown » View Links” i sökresultatet och sedan på ”Apply to Program”.

När du gått med i vårt affiliateprogram, så hittar du vårt länkmaterial (t.ex. banners) genom att:

 1. Gå till ”Home”-sidan hos CJ.com
 2. Längst ner på sidan, finner ni ”My advertisers”. Välj oss i rutan och klicka på ”Go!”
 3. Till höger finner ni ”Get Links”-rutan. Klicka på önskad typ av länk, t.ex. ”Banner”
 4. Här hittar ni information om hur mycket pengar varje banner typiskt genererar. Klicka på den banner ni vill lägga till på er hemsida.
 5. Nu kan ni välja om ni vill använda JavaScript eller HTML för att lägga till på er hemsida. Vilket ni väljer är upp till er, och vilka möjligheter ni har på er hemsida. Vill du lägga till bannern i t.ex. en widget i WordPress, så brukar HTML fungera bättre.

Svårare än så är det inte! Se även videon med 5 tips för att bli en framgångsrik affiliate av Andreas Bard, som är en skicklig affiliatemarknadsförare. Och glöm inte att kommentera gärna med vilka förbättringar ni hade kunnat tänka er att se i vårt affiliateprogram! Hjälp oss hjälpa dig att tjäna pengar så enkelt och effektivt som möjligt.

2 Comments

 1. Carina
  januari 13, 2012 @ 9:30 f m

  I era affiliatelänkar står det webbhotell för 10:-/månad, men det verkar inte gälla längre. Kommer ni uppdatera era banners snart så det står rätt pris på dem?

 2. Bo Kruse
  januari 13, 2012 @ 9:33 f m

  Det vil, om alt går efter planen, være opdaterede i løbet af næste uge. Vi har nye bannere klar i løbet af i dag, og så skal de sådan set bare sendes ud til netværkene.