Hej då, Jonathan

Detta är en trist nyhet för Surftown. Vår favoritsvensk och en populär man i det svenska webbcommunityt har fått ett erbjudande han inte kunde tacka nej till (och som vi inte kunde konkurrera med). Därför förlorar vi Jonathan i slutet av september. Personligen har jag arbetat med Jonathan i ca. 3 månader och har nästan blivit beroende av både hans djupa insikt i webbteknologi och kanske framför allt den svenska hostingbranschen. Vi är uppriktigt ledsna över att se Jonathan gå. FS Data får tillskott av en duktig man från den 1:a oktober. Lycka till med det.

Vi drar givetvis nytta av Jonathan in i det sista. Den senaste månaden har han arbetat som en tok för att ge er den bästa webbmailen på den svenska marknaden – en lansering vi förväntar oss ta plats den 3: e oktober och som Jonathan har en stor del i. Det blir riktigt tufft och vi ser fram emot att få visa er resultatet.

Efter Jonathan får jag behov av en ny högt kvalificerad produktexpert och frontend-guru för Surftown, som gärna får vara minst lika duktig och svensk som Jonathan. Jobbannonsen publiceras snart, men om du anser att du är världens bästa produktutvecklare och har ett öga för UI-design, produkt-prototyper och känner Surftown och alla våra hostingkonkurrenters produkter, teknologier, styrkor och svagheter – så får du gärna skriva till mig på marketing@surftown.com redan nu. Då ska jag se till att du blir bland de första som får jobbannonsen i din inkorg. Du kommer även stå för att designa och koda vår webb-frontend (grafik, drupal, php, html5, etc.), så den blir lika modern och läcker som de produkter du ska utveckla för oss.

Jonathan: Lycka till framöver. Surftown kommer sakna dig efter 4 goda år.

2 Comments

 1. Lauhakari [mikko]
  september 16, 2011 @ 11:49 f m

  Lycka till, Jonathan har varit till stor hjälp flera gånger.

  Bra support och aktiv här på sajten, twitter och annat =)

  ps. nu har du, kresten, min mail 😉 d.s

 2. Lars-Åke Ahlm
  september 16, 2011 @ 6:48 e m

  Fan va synd.
  Lycka till.
  Måste säga att jag var tvungen att Googla på FS Data vad det var, så känt var det för mig 🙂