Gott Nytt År

Kära Kunder

Först och främst vill vi önska Gott nytt år från oss här på Surftown. 2011 var i många hänseenden ett spännande år för Surftown. I juli vad vi bland de hårdast drabbade då det historiska skyfallet kom över Köpenhamn. En extraordinär insats från alla våra medarbetare och en stor förståelse från kunder och kollegor i branschen hjälpte oss igenom 14 dagars non-stop arbete med att få allt i normal drift. Jag vill gärna säga ett stort tack till alla er som visat ert stöd på bloggen, twitter och andra ställen där vi mötte den.

Över sommaren har vi köpt in och implementerat det som många anser vara den mest avancerade webbmailen på marknaden, som vi kunde presentera i oktober.
Det är bara den första av en lång rad nyheter som vi har i startgroparna:

2012 blir ett om inte mer spännande år för Surftown och lyckligtvis i en något mer positiv mening. En rad aktiviteter som vi har satt igång, och förhoppningsvis inte vädret, betyder att du kommer att höra mer från oss under 2012 än vad du kanske gjort tidigare:

  • Vi lanserar nya domäner var vecka de närmsta månaderna. Domänerna säljes till ett väldigt lågt intro pris i en vecka från det att dom lanseras, ett erbjudande som vi ger både nya kunder och även existerande lojala kunder. Surftown vill framöver vara bäst på domäner – och vi är på god väg!
  • Vi samlar vår kompetens inom managed hosting och webbhotell i ett samlat och ännu starkare Surftown i loppet av 2012. Det betyder nya produkter, förbättrad service och höga ambitioner över hela linjen genom hela 2012.
  • Redan i början av 2012, inom några veckor, får alla våra företagskunder nya funktioner i form av fildelningsservice, projektstyrningsverktyg samt globala och lokala adressböcker och delad kalender. Allt du är i behov av för att driva en professionell verksamhet.

Välkommen till ett 2012 som kommer att de dig ett nytt förbättrat Surftown. Vi glädjer oss till att förbättra existerande kunders produkter, lansera nya produkter och bibehålla den förstklassiga kundservice vi om och om igen får veta är så viktig för att ni ska vara tillfredsställa med oss. Vi lovar att göra vårt bästa.
Gott Nytt År