Gott Nytt År!

Året 2012 närmar sig sitt slut och vi vill nu försöka sammanfatta ett händelserikt år. Men först vill vi rikta ett stort tack till alla våra kunder. Vi är väldigt glada för det stöd och engagemang ni visar, oavsett om det är beröm, kritik eller feedback på hur vi kan bli ännu bättre.

Året som gick

2012 började riktigt bra. Redan i januari vann vi tre av tre möjliga priser i ett test av webbhotell som genomfördes av den danska datortidningen Alt om Data. I april växte vi ur våra lokaler i Nordhavn och flyttade till nya större lokaler i Parken på Österbro i Köpenhamn.

Den första maj kunde vi avslöja att vi inte bara flyttade in i nya lokaler utan även arbetade på en förnyelse av vårt varumärke. Det var en naturlig följd av sammanslagningen av Inforce-Cohaesio och Surftown under ett gemensamt varumärke. I samband med vårt arbete med Surftowns varumärke lanserade vi under juli månad ett sponsorsamarbete med Malou Petterson.

Samtidigt arbetade vi intensivt på att hitta en lösning som kunde öka prestandan på våra Linux-servrar, något som har stått högt upp på vår önskelista länge. I oktober kunde vi äntligen presentera den hittills största uppgraderingen i Surftowns historia. Alla våra Linux-servrar uppgraderades till Litespeed, och trots några barnsjukdomar i början så är vi väldigt nöjda med resultatet. Både tester och feedback visar att våra Linux-servrar har ökad prestanda efter uppgraderingen.

Fler goda nyheter under 2013

Även när det är lugnt så jobbar vi på, och vi har arbetat intensivt med ett stort projekt som ytterligare kommer att förhöja användarupplevelsen av Surftown. Samtidigt förbättrar vi våra möjligheter att kunna erbjuda en ännu bättre produkt.

Från början hoppades vi på att kunna avslöja nyheten i slutet av 2012, men nu kan vi istället glädja oss att berätta mer om projektet under 2013. Och vi ser verkligen fram emot det!

Under tiden bjuder vi på ett litet smakprov här:

teaser_se

Tusen tack för ett fint och händelserikt år – vi ses 2013!

Vad har du gillat 2012, och vilka förbättringar eller nya produkter är du intresserad av från Surftown inför 2013?

One Comment

  1. Anders Abel
    februari 17, 2013 @ 2:06 e m

    Jag hoppas på ipv6-stöd för webbhotellet (vilket vad jag hittar inte finns än). Jag har besökare från hela världen, inklusive de asiatiska länder där ipv4-adresserna är helt slut och där ipv6 mer och mer blir en nödvändighet att erbjuda.