God jul från Surftown

Vi på Surftown vill gärna önska alla en riktigt god jul!

2017 har varit ett riktigt händelserikt år för oss.

Året startade spännande då DomainDirect blev en del av Surftown-familjen. Det har varit en lärorik upplevelse, där två världar möttes, och vi är glada över att ni har blivit en del av Surftown-familjen.

Vi har vidarutvecklat våra produkter och har med Surftowns Service Desk produkter kommit närmre den känsla vi gärna vill ha i Surftown, nämligen att vi kan hjälpa våra kunder med vad som helst!

I maj månad så lanserade vi, en av våra kunder mycket efterfrågad funktion, och nu kan våra kunder glädjas över automatisk förnyelse av deras tjänster hos Surftown. Det betyder att ert webbhotell och domäner förnyas automatiskt och man är i trygga händer. För många av våra kunder har det förhindrat att man oavsiktligt förlorat en domän, eller data på grund av en förbisedd faktura, och det är precis det som är meningen med Automatisk förnyelse.

I somras hade Surtown ett vaktbyte på direktörsposten, och stafettpinnen blev överräckt till Lotte Bendstrup. Med erfarenhet från support, drift utveckling och produkt i Surftown, känner hon företaget lika väl som sin egen ficka och hela Surftown-familjen ser fram emot att fortsätta utveckla företaget med Lotte i spetsen.

Under hösten lanserade vi vårt nya rekommendationsprogram, som efterfrågades av er! Rekommendationsprogrammet är en belöning till våra existerande kunder som kan ge en besparing på upp till 100% av räkningen. Vi är glada över att ni vill rekommendera oss och att vi nu kan ge något tillbaka till er!

I maskinrummet har vi konstant arbetat på förbättringar och underhåll av våra produkter. Webbmailen, kontrollpanelen, infrastruktur och vårt egna kundsystem har uppdaterats och är något som vi fortsatt kommer att arbeta med under 2018.

Slutligen är vi mycket glada och stolta över era tillkännagivanden på Trustpilot, som just nu ligger på 9,9 utav 10! Vi är glada över att vi får möjligheten att hjälpa er.

 

Vi önskar er och era kära en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Alla 26 eldsjälar på Surftown glädjer sig till att fortsätta leverera en 5-stjärning service till er under 2018!

 

Vänliga hälsningar
Surftowns 26 eldsjälar