Hyper-V

Den senaste Windows-teknologin: Windows Server 2008, IIS 7, MS SQL 2008, ASP.NET 4 och… MVC 3?!

SurftownFörra månaden presenterade vi en massa nya funktioner och förbättringar, för i stort sett alla våra tjänster men kanske framför allt för vår Windows-plattform.

Bland annat uppgraderade vi till Windows Server 2008 och dess Hyper-V-teknologi, som lät oss förbättra både prestandan och stabiliteten för våra Windows-webbhotell samt introducera en mängd nya teknologier. Till exempel så har vi uppgraderat våra webbservrar till IIS 7 och databasservrar till MS SQL 2008 SP2, vilket introducerar en mängd nya funktioner och finesser som hjälper utvecklare att skapa ännu bättre applikationer och sajter.

ASP.NET 4.0 och MVC 2 3!

Något som många av våra kunder efterfrågade var ASP.NET 4.0 och MVC 2, vilket vi är väldigt glada över att få erbjuda idag. Men det har knappt gått en månad innan vi kommer med ytterligare en uppgradering, nämligen MVC 3; den senaste versionen som nyligen släpptes! 🙂

En väldigt trevlig bieffekt av alla dessa uppgraderingar är att populära CMS som till exempel Umbraco nu fungerar ruskigt fint med våra webbhotell.

Det händer otroligt mycket inom Windows-webbutveckling just nu, och vi gör vårt absolut bästa för att hela tiden hänga med och ligga på framkant. Men vi kan redan idag stoltsera med kanske Skandinaviens bästa Windows-webbhotell till ett väldigt attraktivt pris. För var hittar du ett billigare webbhotell med IIS 7, obegränsat antal MS SQL 2008-databaser, ASP.NET 4.0 och MVC 3?!

Just nu har vi dessutom ett trevligt erbjudande, där du får ett Advanced-webbhotell för endast 10 kr/mån det första året, plus 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Så du har verkligen ingenting att förlora! 🙂

Ännu inte uppgraderad?

Vi har valt att inte automatiskt migrera alla våra existerande kunder till Windows Server 2008, på grund av vi upptäckte att kunde uppstå några kompatibilitetsproblem. Så har du ännu inte möjlighet att välja ASP.NET 4.0 i din kontrollpanel, så kontakta supporten så flyttar vi dig till en av våra nya Windows Server 2008-servrar, med alla trevliga nyheter som nämns här ovanför.

Om du beställde ditt webbhotell efter vi publicerade blogginlägget med nyheterna, den 9:e december, så behöver du inte flyttas. Allt du behöver göra är att välja ASP.NET 4.0 i kontrollpanelen, enligt denna guide.