Erbjudande

30 % uppgraderade till Litespeed

Uppgraderingen av alla våra Linux-webbhotell till Litespeed är igång, och det går som tur är riktigt bra. 30 % av våra Linux-servrar använder nu Litespeed, och varje dag uppgraderas nya servrar med den nya blixtsnabba teknologin.

Du kan följa med vilka servrar som uppgraderas, och när din server uppgraderas här:
https://surftown.se/support/nar-uppgraderas-min-server-till-litespeed

Saknar du ett webbhotell?
Kom ihåg att du just nu kan köpa ett webbhotell för endast 1 kr för det första året. Du sparar uppstartskostnaden och upp till 4 427 kr beroende på vilket slags Surftown-webbhotell som du väljer.

Klicka här för att skapa ett webbhotell

Webbhotell för endast 1 kr – vi firar massiv uppgradering

En sak som har stått högt på önskelistan hos många av våra kunder och oss själva är bättre prestanda för våra Linux-servrar. Därför har vi letat länge efter en lösning som ger sådana förbättringar, samtidigt som den är kompatibel med vårt provisioneringssystem.

Vi har nu hittat en sådan lösning i form av den blixtsnabba webbservertekniken Litespeed. Under de senaste månaderna har tekniken testats noga på våra system, och idag har Litespeed redan införts på en handfull utvalda servrar. Under de närmaste månaderna kommer lösningen att ha installerats på ALLA våra Linux-servrar. Hos Surftown ska alla köra Ferrari.

Det vill vi gärna fira!

Vi har därför satt ut 5 000 webbhotell till försäljning för 1 kr per styck! Först till kvarn gäller!

Klicka här för att upprätta ett webbhotell

Förbättringar och nya möjligheter med Litespeed
Den massiva uppgraderingen av alla våra Linux-servrar kommer att medföra en rad förbättringar och nya möjligheter:

  • Snabbare hemsidor
  • Bättre upptider
  • Högre säkerhet
  • Fler möjligheter

Litespeed är mer än sex gånger snabbare än Apache, som är den webbserverteknik vi har använt tidigare. Litespeed ger också otroligt stabila webbservrar, och därmed bättre upptider för din hemsida. Vårt mål är att leverera 100 % upptid, och med den nya Litespeed-tekniken är vi så nära det målet som det går att komma idag.

Förutom snabbare hemsida och bättre upptider, ökar Litespeed också säkerheten. Litespeed minskar till exempel risken för ”DoS-attacker” (Denial of Service) och så kallad ”defacing” av hemsidan.

För de mer tekniska användarna kan Litespeed också erbjuda några extra tilltalande möjligheter. Du kan nu till exempel aktivera din egen cache. Detta kan hjälpa dig att öka hastigheten på hemsidan betydligt. Du kan även välja mellan flera olika PHP-versioner på samma server, så att du fritt kan välja just den version som passar din hemsida.

Som en extra bonus i detta ymnighetshorn av förbättringar fördubblar vi mängden RAM på alla webbhotell, från 128 MB till 256 MB. Om du till exempel använder WordPress och tidigare har råkat ut för problem med för lite ledigt minne, borde det nu vara historia.

Litespeed är ett stort steg i rätt riktning för Surftown. Jag ser fram mot att kunna avslöja fler goda nyheter inom den närmaste framtiden.

.be domäner för 1 kr – bara denna veckan

Från och med idag erbjuder Surftown mängder av nya toppdomäner till svårslagna priser.

Som du kanske minns från vårt meddelande i somras har vi bytt leverantör till Ascio. En av fördelarna med bytet av registrar är att vi kan komma med bättre domän-erbjudanden och erbjuda många fler toppdomäner.

Från och med idag och under 40 veckor framåt kommer Surftown att lansera en ny domän varje vecka. För att du ska vara säker på att få just det domännamn du alltid önskat erbjuder vi domänerna till mycket förmånliga introduktionspriser den första veckan. Billigare än så blir det svårt att hitta en domän!

Den första domänen vi lanserar är .be – som du under resten av veckan kan köpa för endast

1 kr

per .be-domän

1 2