Behöver du ett nytt och bättre domännamn?

Under fyra månaders tid har vi en gång i veckan lanserat en ny top-level-domän. Många av domänerna har gett upphov till kreativa och roliga sätt att kombinera ett domännamn med domänändelser, som apfe.st, janni.ch och biffsandwi.ch.

Surftown kan idag erbjuda över 30 olika domänändelser, så du har goda möjligheter att hitta det domännamn du behöver. Se listan här nedanför eller titta på vår domänöversikt där du hittar en komplett lista med priser.

Tänk på att du kan ha flera domäner på samma webbhotell hos Surftown. Har du webbhotellsalternativet Advanced kan du utan extra avgift ha upp till 10 domäner på ett och samma konto, utan extra kostnader, och på Expert finns det plats för upp till 20 domäner. Vidare kan du ha 10 respektive 20 domäner på webbhotellsalternativen Medium och Premium på Surftown Företag. Om du vill ha fler domännamn kan det därför snabbt löna sig att uppgradera till ett större webbhotell.

Så köper du ett nytt domännamn eller uppgraderar ditt konto
Som existerande kund kan du logga in på My Surftown och klicka på ”Köp till/flytta domän” och sedan skriva in det domännamn du vill ha.

Du kan även uppgradera ditt konto via My Surftown genom att klicka på ”Avancerade inställningar” och sedan på redigeringsikonen vid ditt nuvarande abonnemang . Här kan du sedan välja ett nytt konto.

Klicka här för att läsa om hur du gör för att uppgradera ditt konto

Om du behöver hjälp med att köpa en ny domän eller uppgradera ditt konto är du välkommen att kontakta kundtjänst. Du hittar kontaktinformationen här: Kontakta Surftown.