Alla hjärtans dag? Alla domäners dag!

Du har väl inte missat att vi bjuder alla nya kunder på webbhotell när de registrerar en eller flera .se-domäner för endast 1 kr/st? Nu utökar vi dessutom erbjudandet, och inkluderar .com/.net/.org-domäner och startavgiften (värde: 149 kr)!

Nya kunder kan alltså nu få ett helt års webbhotell plus .se, .com, .net och .org-domäner för endast 1 kr per domän! Men detta extra fina erbjudande gäller endast mellan 14-18 februari och upp till 5000 domäner, och i skrivande stund är vi är nere på mindre än 2000 domäner kvar!

Varför inte hjälpa oss sprida erbjudandet, så fler kan få ta del registrera domäner till ett riktigt billigt pris? Det är bara att klicka på knapparna i slutet av inlägget.

Men nu frågar du dig säkert varför vi skickar detta till dig, en existerande kund? Ska inte du också få ta del av detta fantastiska erbjudande? Givetvis ska du få göra det!

Alla hjärtans dag? Alla domäners dag!

För att fira Alla hjärtans dag tillsammans med våra kunder, låter vi dig som nuvarande kund registrera ovannämnda toppdomäner (.se/.com/.net/.org) för en krona styck! Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet, är att logga in på My Surftown och klicka på ”Köp/flytta domän” och beställa. Erbjudandet gäller endast under Alla hjärtans dag, så passa på!

Observera att det kan tillkomma en avgift på 10 kr för varje domän som överskrider antalet domäner som ingår i ditt webbhotellspaket, och det kan därför löna sig att uppgradera till ett större paket. Du kan kontrollera antalet domänplatser som ingår i ditt abonnemang i vår produktöversikt, och se om det blir billigast för dig att uppgradera.

Hoppas du får en fantastisk alla hjärtans dag, med massor av domäner och kärlek! 🙂

4 Comments

 1. Tweets that mention Alla hjärtans dag? Alla domäners dag! | Surftown -- Topsy.com
  februari 14, 2011 @ 2:26 e m

  […] This post was mentioned on Twitter by Frederik Schouboe, Joakim Östberg and Prima Webbhotell, Surftown. Surftown said: SE: Alla hjärtans dag? Alla domäners dag! https://blogg.surftown.se/alla-hjartans-dag-alla-domaners-dag/ […]

 2. Anonym
  april 27, 2011 @ 6:27 f m

  Seems like you are an expert on this because you just made it so easy to understand, inspired me to learn more about it! May I ask you,
  do you study this subject because you seem to be so in tune with the issue? Keep it up, Mr Expert
  advance merchant

 3. Ulf
  juni 8, 2011 @ 8:18 e m

  Jag tycker det är dags att köra en kampanj och ”uppgradera” trafikgränserna. Citynetwork har 5000 GB, Binero 2000GB, medans surftown ligger under 100GB. Det får nog en och annan att gå någon annanstans…

 4. Jonathan Gabor
  juni 9, 2011 @ 10:40 f m

  Det där är ren och skär marknadsföring, och fyller inte riktigt ett behov hos en vanlig kund. Jag har extremt svårt att tänka mig att ens 10% av deras kunder förbrukar 100 GB i månaden i trafik på en regelbunden basis. Stirra dig inte blind på siffrorna, det är sällan dem du får problem med… 😉

  Däremot ökar trafikförbrukning hela tiden på grund av video och liknande, så det är inte alls omöjligt att vi höjer våra trafikgränser i framtiden. Vi tackar för förslaget!