Surftown Galleri nu på nätet

Uppdatering:  Jag ändrade mig, och skapade helt enkelt ett galleri direkt här på bloggen, med hjälp av den tuffa pluginen WP-SimpleViewer. Ni finner länken till galleriet i menyn till höger under ”Sidor”. Ni hittar bland annat bilder på serverhallen, entrén och kontoret där. 🙂

Thomas har haft kameran i högsta hugg, och fångat lite bilder på hur det ser ut hos oss på Surftown. Istället för att posta bilderna direkt här på bloggen, har jag skapat ett galleri för dessa bilder. Utseendemässigt är allting inte riktigt färdigt ännu, men det kommer. Dock fungerar detta galleri inte helt felfritt, så möts ni av en blank sida så är det bara att ladda om sidan (tryck F5), så bör det fungera igen.

Ni finner galleriet genom att <länk borttagen>, eller använda länken i menyn till höger.

Då var det även (äntligen) måndag igen, och en ny spännande arbetsvecka börjar.
Hoppas ni får en rolig vecka!

PS. Är det någon som har tips på ett bra galleri eller liknande? Tipsa oss gärna!

 • Inga människor på bilderna, inga som jobbar?
  😀 hehe

 • Inga människor på bilderna, inga som jobbar?
  😀 hehe

 • Lars-Åke: Haha, jodå! Här är det oftast full rulle. Men vi är lite kameraskygga, bara. 😉 Dessutom så brukar Thomas J, min danska bloggkollega som har tagit bilderna, alltid vara på kontoret väääldigt tidigt på morgonen, innan någon av oss andra ens har hunnit vakna, och det är därför rätt tomt på folk då. 🙂

 • Lars-Åke: Haha, jodå! Här är det oftast full rulle. Men vi är lite kameraskygga, bara. 😉 Dessutom så brukar Thomas J, min danska bloggkollega som har tagit bilderna, alltid vara på kontoret väääldigt tidigt på morgonen, innan någon av oss andra ens har hunnit vakna, och det är därför rätt tomt på folk då. 🙂

 • Ackis

  Snyggt galleri!! Precis ett sånt jag letat efter!!
  Kan ni inte få in detta i 1-click Toolbox? Hade varit toppen!
  /Jessica

 • Ackis

  Snyggt galleri!! Precis ett sånt jag letat efter!!
  Kan ni inte få in detta i 1-click Toolbox? Hade varit toppen!
  /Jessica

 • Ackis,
  Galleriet är en plugin till WordPress, och kan därför inte läggas in i 1-Click Toolbox. Dock finns det en fristående version också, men jag har inte undersökt om denna fungerar på Surftown överhuvudtaget… Men ni är mycket välkommen att testa. 🙂

  Ni finner den här: https://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/

 • Ackis,
  Galleriet är en plugin till WordPress, och kan därför inte läggas in i 1-Click Toolbox. Dock finns det en fristående version också, men jag har inte undersökt om denna fungerar på Surftown överhuvudtaget… Men ni är mycket välkommen att testa. 🙂

  Ni finner den här: https://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/

 • Ackis

  Ja, jag måste testa. Håll tummarna för mig! 🙂
  Det är ett av de snyggaste (”renaste”) gallerier jag sett på länge.
  OM jag lyckas så kommer jag in och berättar här. 😉
  Mvh
  Jessica

 • Ackis

  Ja, jag måste testa. Håll tummarna för mig! 🙂
  Det är ett av de snyggaste (”renaste”) gallerier jag sett på länge.
  OM jag lyckas så kommer jag in och berättar här. 😉
  Mvh
  Jessica

 • Lycka till! Jag håller tummarna… 🙂

 • Lycka till! Jag håller tummarna… 🙂

 • Ackis

  Testat!! 🙂

  Det funkar! *lite stolt* (mest med tanke på min okunskap inom detta område)

  Jag har dock inte lyckats med allt jag vill ännu MEN man kan i alla fall se bilderna! 🙂

  https://matsdack.nu/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=61

  Så… kör hårt nu! Det går ju! 😀
  Mvh
  Jessica

 • Ackis

  Testat!! 🙂

  Det funkar! *lite stolt* (mest med tanke på min okunskap inom detta område)

  Jag har dock inte lyckats med allt jag vill ännu MEN man kan i alla fall se bilderna! 🙂

  https://matsdack.nu/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=61

  Så… kör hårt nu! Det går ju! 😀
  Mvh
  Jessica

 • Ackis,
  Grattis, kul att se att ni lyckades!

  Jag ska lämna förslaget till de ansvariga för 1-Click Toolbox, så får vi se vad som händer.

 • Ackis,
  Grattis, kul att se att ni lyckades!

  Jag ska lämna förslaget till de ansvariga för 1-Click Toolbox, så får vi se vad som händer.

 • Ackis

  Tack för det! 🙂

  Det låter bra. Det är ett MYCKET snyggt och bra galleri så det tycker jag verkligen de ska jobba på! 🙂

  *håller tummarna*

 • Ackis

  Tack för det! 🙂

  Det låter bra. Det är ett MYCKET snyggt och bra galleri så det tycker jag verkligen de ska jobba på! 🙂

  *håller tummarna*